Lindi në vitin 1926. U arrestua më 6 janar 1945. Me vendim nr. 3, datë 18 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjëse deklaroi "kriminel lufte" dhe "armiktë popullit" dhe e dënoi me vdekje,konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtave elektorale.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 352
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.