Lindi në Tivar të Jugosllavisë, në vitin 1918. Me vendim nr. 1, date 14 shkurt 1959, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, si dhe heqjen e të drejtës elektorale për dy vjet kohë. U arrestua më 7 tetor 1958.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 373
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.