I internuar në kampin e Tepelenës dhe më pas në kampin e fabrikës së tullave në Tiranë nga u lirua. Arsyeja e internimit ishte arratisja e të vëllait.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.