Lindi më 1896, në Vukpalaj të Malësisë së Madhe. Më 3 shkurt 1945, me vendim nr. 22, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "mbledhje në shtëpinë e Gjok Lokajt dhe Kol Lokajt për arratisje" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 70, FL. 84-85
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.