Gjon Gjetë Prenga u ekzekutua bashkë me disa burra të tjerë kur kaluan kufirin me Jugosllavinë. Më parë ishte ekzekutuar vëllai i tij, Frrok Gjetë Vokrri.

Vëllai tjetër, Zef Gjeta, u dënua me 20 vjet burg dhe kur doli nga burgu u dënua me 10 vjet internim në Lushnjë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.