Lindi më 1931, në Zhejë të Krujës. Më 31 tetor 1952, me vendim nr. 268, Gjykata Territoriale e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në banda të armatosura», dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 307
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.