Lindi në vitin 1940, në Mirditë. U arrestua më 21 qershor 1977, dhe me vendim nr. 67, datë 21 tetor 1977, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 109.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.