Lindi më 1938, në Orosh. Është internuar për motive politike. Më 30 prill 1992, me vendim nr. 10, Komisioni i ngritur për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit, nga Shkodra në Berat, Tepelenë, Tiranë dhe Lushnjë, prej 12 prillit 1945 deri më 4 maj 1954.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 438-439
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.