I pushkatuar nga Shkodra, që s’u dihet varri... U ekzekutua 1989.

 

Burimi: https://kujto.al/shkodranet-e-pushkatuar-nga-komunizmi-qe-nuk-iu-dihet-varri/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Shkodranët e pushkatuar nga komunizmi, që nuk iu dihet varri

Këshillit të Ministrave firmosi pak ditë më parë, marrëveshjen mes qeverisë shqiptare dhe Komisionit Ndërkombëtar Lexo më shumë