Lindi më 1915, në Borizanë, Krujë. Arrestuar 1 janar 1947. Më 3 janar 1947, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi "si strehues dhe furnizues i kriminelëve të luftës, Fran Mirit, se ka bërë prita bashkë me të tjerët kundër udhëheqësve të pushtetit, partizanëve të popullit, duke kryer vrasje e vjedhje", me vdekje.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 269
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.