Ka qenë oficer. Arrestuar më 2 shkurt 1945. U burgos dhe u internua nga forcat e Korparmatës III të UNÇL, drejtuar nga Shefqet Peçi.

 

 

Burimi: aqsh, f.14, V. 1945, d. 215
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Komunistët shkurt 1945: Burgjet janë plot, këta 50 armiq çojini në internim!

Lista me 50 të burgosur që regjimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. Lexo më shumë