Lindi më 1889, në Fletë, Shkodër. Më 21 prill 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi fajtor për "strehim kriminelësh", me 1 vit burg me kusht. Më 8 tetor 1952, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrës e ridënoi për "strehim dhe furnizim kriminelësh", me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe heqjen e të drejtave për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 346-347
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.