Lindi më 1914, në Shalë, Dukagjin. Më 7 shtator 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e e akuzoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe për "ta rrëzuar atë me dhunë”, duke me dënuar me vdekje.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 358-359
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.