Lindi më 1930, në Merqi të Lezhës. Më 1966, Gjykata e Lezhës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 5 vjet burg. Teksa vuante dënimin në burgun e Spaçit, u ridënua me 25 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 221
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.