Lindi më 1927, në Shëngjin, Lezhë. Më 1 dhjetor 1993,me vendim nr. 532, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit te vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, gjatë kalimit për në Jugosllavi, në prill 1951.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 131-132
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.