Vrarë gjatë kohës kur pushteti komunist kishte dërguar në Mirditë një toger kriminel, Hodo Habibin, 1945-1946 për të shtypur qëndresën antikomuniste. Ai torturonte banorët, përdhunonte gratë dhe vriste këdo që e kundërshtonte.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.