I vëllai i tij, Pjetër Kadeli, u arratis nga burgu, ku e kishin futur pas vrasjes së Bardhok Bibës. Në këtë kohë, si pasojë, dy vëllezërit e tij, Zefin dhe Gjokën i arrestojnë. Ishte viti 1950. Gjokën e dërgojnë në Porto Palermo.

Ndërron jetë në kampin e Tepelenës, ku iu kishin internuar familjet.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.