Lindi në Shkodër, në vitin 1893. U arrestua më 14 shkurt 1947. Tri ditë më vonë, më 17 shkurt të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor si "bashkëpunëtor me të arratisurit dhe strehues" të tyre, dhe e dënoi me vdekje.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 249
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.