U internua për arsye politike nga Mirdita në Lezhë, Berat dhe Tepelenë, nga viti 1946 në vitin 1951.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.