Lindi më 1942, në Mirditë. Më 25 korrik 1973, me vendimin nr. 39, Gjykata e Mirditës e dënoi për “sabotim, agjitacion e propagandë” me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Kur ishte fëmijë ishte internuar për pak në kampin e Tepelenës pasi i ati u arrestua dhe më pas u arratis nga burgu.

Ka marrë pjesë në revoltën e Spaçit në maj të vitit 1973. Nacionalist.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.