Lindi në vitin 1878, në fshatin Zajs të Mirditës. Më 29 korrik 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor si «bashkëpunëtor me kriminelat e arratisur» dhe «pjesëmarrës në grupet kundër shtetit» dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 225.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.