Lindi më 1926, në Gungas, Lushnjë. Më 27 maj 1994, me vendim nr. 64/4438, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit te vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, "për motive politike" në 30 shtator 1943, në Gungas.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 410-411; Gazeta 55, 18 nëntor 2014, 17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.