Lindi në Shkodër, në vitin 1951. Me vendim nr. 251, datë 13 shkurt 1986, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në tentativ", dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 38
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.