Lindi më 1952, në Shkodër. Më 30 prill 1990, me vendim nr. 2, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "diversion të mbetur në tentativë dhe agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg. Bëhej fjalë për lëvizjet antikomuniste në Shkodër dhe tentativën për të rrëzuar bustin e Stalinit në janar 1990.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 77-78
Burimi: https://kujto.al/demonstrata-e-14-janarit-1990-kunder-bustit-te-stalinit-ne-shkoder/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.