I dënuar në moshën 16-vjeçare për tentativë arratisjeje me akuzën "Tradhti ndaj atdheut". Më pas dënohet për "Tradhti ndaj atdheut dhe agjitacion dhe propagandë". Ka kryer dënimin në burgun e Qafë-Barit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.