Lindi më 2 maj të vitit 1893, në fshatin Selitë të rrethit të Kurbinit. U pushkatua pa gjyq nga Forcat e Ndjekjes, në Milot, më 29 shkurt 1949, si "pjesëmarrës në bandë të armatosur" dhe si një nga "armiqtë e betuar të pushtetit popullor".

Burimi: Republika Popullore e Shqipërisë, Ministria e Punëve të Brendshme, Dega e Punëve të Brendshme Krujë, Historiku i anës Sigurimit të Shtetit të Degës Punëve të Brendshme Krujë, Krujë më 1978, F. 171-172; Republika e Shqipërisë, Qarku i Lezhës, Zyra e Gjendjes Civile, Çertifikatë vdekje (nga Akti), Kurbin, më 03. 05. 2012; AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 740-741
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.