Lindi më 1890, në Perlat, Mirditë. Më 30 prill 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të "vrasjes pa gjyq, për motive politike", më 13 korrik 1946, në Lurë.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1332
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.