Lindi më 1912, në Iballë të Pukës. Më 11 mars 1994, vendim nr. 159, Gjykata e Malësisë së Madhe vendosi të njohë faktin e qëndrimit të tij në arrati brenda kufirit, si dhe të vrasjes për motive politike, më 31 dhjetor të vitit 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 111
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.