Lindi më 1911, në Shosh, Dukagjin. Më 7 shtator 1946, me vendim nr. 376, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi si “armik i popullit dhe sabotator i pushtetit popullor”, me vdekje dhe humbjen e të drejtave elektorale përgjithmonë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 615-616
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.