Lindi në fshatin Kllogjen të Shllakut, në vitin 1944. Më 23 qershor 1977, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e shpalli fajtor “për krimin e agjitacionit e të propagandës kundër pushtetit popullor“, dhe e dënoi me nëntë vjet burg. Familja e shpall të humbur.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 825
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.