Lindi në vitin 1926, në fshatin Ndreaj-Shosh të Dukagjinit. U arrestua si anëtar i organizatës antikomuniste «Bashkimi Shqiptar», gjyqi kundër anëtarëve të së cilës filloi më 28 janar të vitit 1946. Më 22 shkurt të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Qarkut të Shkodrës e dënoi me vdekje. U ekzekutua më 4 mars 1946, bashkë me At Danjel Dajanin, At Giovani Faustin , At Gjon Shllakun, Mark Çunin  dhe Qerim Sadikun .

 

 

Burimi: Fritz Radovani – de Angeliis, Një monument nën dhé, Melbourne, 2004, II, f. 76-77.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.