Lindi më 16 nëntor 1899, në Rrëshen. Me vendim nr. 98, datë 16 gusht 1949, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me kriminelët dhe të arratisurit" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe humbjen e përhershme të të drejtave.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 334
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.