Lindi më 1895. Më 5 shkurt 1945, me vendim nr. 21, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi "sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me vdekje.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 107
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.