Lindi më 1922, në Tiranë. Më 21 prill 1945, me vendim nr. 129, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi «kriminel lufte dhe armik të popullit» dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

Ende nuk dihet ku prehet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 73-74.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.