Lindi në Muzinë të Sarandës, në vitin 1900. Me vendim nr. 242, datë 17 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se ka «marrë pjesë në një grup kundër pushtetit popullor» dhe për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me vdekje, konfiskim të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 438
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.