Lindi më 1885, me vendbanim në Popçisht, Peshkopi. Shtresa e mesme. Arrestohet më 19 qershor 1947 duke u dënuar me 10 vite. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelë të arratisur.

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.