Lindi më 15 janar 1913. Administrata e Burgjeve, pranë Ministrisë së Rendit Publik, vërtetoi se Gani Muçobega u arrestua për motive politike më 10 tetor 1948 dhe u lirua më 20 shtator 1952.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 388
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.