Lindi më 1910, në Berat. Më 22 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor "kriminel lufte" dhe "armik të popullit", që ka kryer këto krime: "Gjatë operacionit është bashkuar me Ballin Kombëtar, dhe për aktivitet të shquar është graduar toger, ka luftuar më tërbim kundër luftës Nacionalçlirimtare", dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 353
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.