Lindi më 1913. Është vrarë nga forcat e Sigurimit, në prill 1947, si ish-pjesëtar i Ballit Kombëtar. Pas vrasjes, trupi i tij u hoq zvarrë dhe u ekspozua në rrugë për qëllime terrori.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 220
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.