Lindi më 1910. Më 30 shkurt 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit vrasjes pa gjyq "për motive politike", më 10 gusht 1946, në fshatin Geremec, Dibër.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 31-32
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.