Ekzekutuar pa gjyq nga forcat e regjimit komunist në vitin 1946 si kundërshtar i regjimit dhe pjesëmarrës në rezistencën kundër komunistëve.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.