Lindi më 1921, në Vukël, Shkodër. Më 8 prill 1953, ai u arrestua nga forcat e Sigurimit dhe u ekzekutua te Leqet e Hotit, pa gjyq. Më 16 mars 1993, me vendim nr. 93, Gjykata e Malësisë së Madhe, Koplik vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.