Lindi më 1900, në Verlen. U pushkatua pa gjyq më 9 shtator të vitit 1943. Gjykata e Rrethit të Devollit vërtetoi faktin e pushkatimit të tij nga forcat komuniste për "motive politike" dhe "për pjesëmarrjen e tij me Ballin si drejtues i Ballit".

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 53-54
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.