Ish-shef kuadri i hekurudhës dhe ish-oficer i LNÇ. U arrestua në vitin 1949 me një grup punonjësish të hekurudhës, të cilët akuzoheshin për sabotim në shërbim të UDB-së jugosllave. Hetuesia zgjati rreth një vit. Akuzat nuk u vërtetuan kurrë, megjithatë ai u dënua me vdekje dhe u ekzekutua.

Burimi: Dëshmia e Perlat Çaçit, Emisioni "Histori me zhurmues Viti 1949", Sezoni 2, TvKlan
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.