Lindi në vitin 1925, në Pogradec. Më 17 dhjetor 1980, Gjykata e Rrethit të Mirditës
e deklaroi fajtor për «krimet e«krimet e kundërshtimit me dhunë ndaj përfaqësuesit të shtetit  për shkak të veprimtarisë shtetërore të kryer botërisht» dhe e dënoi me 8 vjet e 7
muaj heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 751.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.