Motra e Myzafer dhe Arshi Pipës. E dëbuar me familjen pas vrasjes së Myzafer Pipës dhe burgosjes së Arshiut, në Durrës ku ndryshuan disa herë vendbanin në rrethinat e qytetit, në banesa që ishin baraka apo stalla. U arratis nga Shqipëria në Jugosllavi në vitin 1957 së bashku me Arshiun dhe jetoi për disa vite në SHBA, ku iu bashkua dhe i biri. U diplomua për frëngjisht dhe ushtroi profesionin e mësueses. Botoi disa tregime në organet e diasporës dhe SHBA-ve.

Vitet e fundit të jetës i kaloi në Shqipëri.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.