U internua dhe dëbua për motive politike. Më 5 shkurt 1992, me vendim nr. 5, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internim-dëbimit nga Korça në Fier, prej 1 qershorit të vitit 1951 deri më 1965.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 117
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.