Lindi më 1932, në Degë, Tropojë. Më 22 gusht 1950, me vendim nr. 336, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi për “spiunazh kundër shtetit tonë dhe vënie në shërbim të shërbimit jugosllav“, me 7 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.353
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.