Fatbardha u lind në vitin 1939. Ishte fëmija i tretë i familjes. Kur ishte 5 vjeç, i arrestojnë dhe i dënojnë të atin, Haki Mulleti, me grupin e Tiranës dhe i sekuestrojnë pasurinë. I dëbojnë familjarisht në Kavajë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.