Lindi më 18 janar të vitit 1907, në Gjirokastër. Më 5 qershor 1945, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se «së bashku me të tjerë ka organizuar dezertime nga radhët e ushtrisë dhe ka përhapur parulla disfatiste». Për këtë arsye e dënoi me vdekje. U ekzekutua më 17 qershor të po atij viti. Më 30 janar të vitit 1946, Komiteti Ekzekutiv i K.N.Ç. të Nënprefekturës Qendër Korçë, vendosi sekuestrimin e të gjithë pasurisë së tij të luajtshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 213, 214; Gazeta Zyrtare, nr. 14, 25 shkurt 1946, f. 8.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.